Aleksandar Hadzic

O meni

Dobrodošli na moju web stranicu!

Ja sam Aleksandar Hadžić, strukovni inženjer elektrotehnike i računara sa više od 15 godina iskustva u oblasti informacionih tehnologija. Moje strastveno interesovanje za računare i tehnologiju je započelo još pre mnogo godina, a tokom vremena sam stekao značajne kvalifikacije i sertifikate koji potvrđuju moju stručnost.

Moja karijera je počela 2009. godine kada sam uspešno završio COMPTIA IT Technician, međunarodno priznat sertifikat, koji potvrđuje moje veštine u oblasti računarske tehnike, servisiranja računara i održavanja računarskih sistema. Godinu dana kasnije, 2010. godine, stekao sam i titulu Microsoft Certified Professional (MCP) za održavanje Windows operativnih sistema, što je takođe međunarodno priznat sertifikat.

Pored iskustva u održavanju računara, servera i računarskih mreža, takođe se bavim programiranjem. Moja stručnost obuhvata programski jezik C# i rad sa Windows Presentation Foundation (WPF) frameworkom, što mi omogućava da razvijam aplikacije za Windows okruženje visokog kvaliteta.

Trenutno sam zaposlen kao IT administrator u kompaniji Mitrosrem A.D. gde koristim svoje veštine i znanje kako bih podržao i unapredio informatičku infrastrukturu kompanije.

Na ovoj stranici ćete pronaći više informacija o mojim projektima, veštinama i iskustvu. Hvala vam što ste posetili moju web stranicu, i slobodno me kontaktirajte ako imate bilo kakva pitanja ili zahteve.